Concurs de design pentru monedele jubiliare şi comemorative, emisia 2021
Sursa foto:imagine simbol Vizualizari:

Concurs de design pentru monedele jubiliare şi comemorative, emisia 2021

Banca Naţională a Moldovei a lansat concursul de design pentru monedele jubiliare şi comemorative, emisia 2021. Criteriile de bază pentru selectarea proiectelor prezentate se referă la originalitate, creativitate şi coerenţa elementelor de design, astfel încât să fie posibilă executarea acestora pe suprafaţa monedelor.

BNM precizează că la concurs pot participa toţi cetăţenii, care au atins vârsta de 18 ani, precum şi persoanele juridice, care îşi pot expune viziunea grafică asupra viitoarelor monede. Vor fi acceptaţi numai participanţii care vor prezenta proiecte de design pentru, cel puţin, două tematici. Numărul de desene prezentate de un participant pentru o tematică nu este limitat.

Participanţii sunt obligaţi să respecte drepturile de autor şi cele conexe. Prin participare, autorul designului îşi exprimă acordul cu prelucrarea datelor cu caracter personal, potrivit IPN.

Informaţiile detaliate despre monedele jubiliare şi comemorative emise până în prezent de Banca Naţională a Moldovei pot fi vizualizate pe pagina oficială a BNM.

Termenul-limită de depunere a proiectelor de design este 9 octombrie, ora 14.00.
Similare
RECOMANDĂRI