Sursa foto:TVR Moldova Vizualizari:

Consumatori de droguri, reţinuţi de oamenii legii

În cadrul patrulărilor demarate de echipajele mobile al Batalionului Patrulare şi Reacţionare Operativă al Direcţiei de Poliţie a mun. Chişinău, în raza sectorului Râşcani, pe timp de zi cât şi pe timp de noapte, prin parcuri, curţile blocurilor de locuit, poliţiştii au observat o femeie de 37 de ani şi un bărbat de 38 de ani, ce manifestau un comportament suspect.

Aceştia observând poliţiştii brusc au început a schimba direcţia de deplasare. Ambii au fost stopaţi şi somaţi de către forţele de ordine să se legitimeze iar în cadrul documentării s-a stabilit că aceştia deţin substanţe interzise asupra lor. Femeia şi bărbatul au fost escortaţi la inspectorat pentru audieri şi stabilirea tuturor circumstanţelor.

În cadrul audierilor aceştia au recunoscut şi predat benevol fiecare câte un pacheţel în care se afla masă vegetală cu miros specific.

Pacheţelele au fost ridicate şi sigilate în cadrul procesului de documentare conform legislaţiei, fiind expediate la Centrul tehnico-criminalistic şi expertize judiciare al IGP.

În dependenţă de rezultatele expertizei aceştia vor fi atraşi la răspundere conform legislaţiei în vigoare.

Similare
RECOMANDĂRI