De Paştele Blajinilor, spre Cimitirul „Sfântul Lazăr” din Chişinău va circula mai mult transport public
Sursa foto:imagine simbol Vizualizari:

De Paştele Blajinilor, spre Cimitirul „Sfântul Lazăr” din Chişinău va circula mai mult transport public

Primăria Municipiului Chişinău informează că de Paştele Blajinilor, va fi organizat transport public, din preajma Circului, ruta D şi alte linii, pentru deplasarea cetăţenilor la cimitirul „Sfântul Lazăr", strada Doina, în total cca 70 de unităţi de transport.

Ordinea publică la îmbarcarea pasagerilor pentru deplasare către şi de la cimitir va fi asigurată de angajaţii poliţiei şi de către carabinieri.

Totodată, vor fi organizate locuri de parcare pentru transportul privat, pe teritoriile gestionate de agenţii economici din preajmă, în contextul când accesul transportului privat pe teritoriul cimitirului este restricţionat.

De asemenea, la intrările principale în cimitirul „Sfântul Lazăr" vor fi amplasate echipaje pentru acordarea asistenţei medicale urgente.

APL Chişinău face apel către cetăţenii care merg la cimitir de Paştele Blajinilor, pentru a-şi pomeni rudele şi apropiaţii trecuţi din viaţă, să dea dovadă de responsabilitate şi să depoziteze deşeurile în containerele special amenajate pe teritoriu, pentru ca serviciile municipale să le poată evacua în timp util.

Similare
RECOMANDĂRI