Deputatul Oazu Nantoi a suferit un accident în Bulgaria
Sursa foto:TVR Moldova Vizualizari:

Deputatul Oazu Nantoi a suferit un accident în Bulgaria

Oazu Nantoi, deputat ales în Parlament pe listele Partidului Acţiune şi Solidaritate, a suferit un accident în Bulgaria. Din primele informaţii, se pare că este vorba de un accident de paraşutism, Oazu Nantoi fiind vicepreşedintele Federaţiei de Paraşutism din R. Moldova.

Potrivit purtătoarei de cuvânt a Inspectoratului General pentru Situaţii de Urgenţă, Liliana Puşcaşu, un echipaj SMURD terestru a pornit ieri spre Bulgaria, de unde au preluat pacientul. 

Intervenţia terestră transfrontalieră a fost efectuată de un echipaj de medici şi paramedici SMURD cu o ambulanţă de tip C1. Pe parcursul drumului persoana a fost strict monitorizată de echipa calificată, fără de a suporta complicaţii. Bărbatul  a fost internat la Institutul de Medicină Urgentă din capitală pentru ulterioare îngrijiri medicale. Conform datelor IGSU aceasta este a şaptea intervenţie transfrontalieră terestră SMURD realizată de către instituţie pentru cetăţenii Republicii Moldova.

Deputatul Oazu Nantoi este pasionat de paraşutism şi îl practică din 1966, făcând o pauză de 31 ani şi revenind în 2004. 

Similare
RECOMANDĂRI