Doi minori, cercetaţi penal pentru jaf stradal. Ei au deposedat de telefonul mobil un copil
Sursa foto:imagine simbol Vizualizari:

Doi minori, cercetaţi penal pentru jaf stradal. Ei au deposedat de telefonul mobil un copil

Doi minori cu vârstele de 16 ani, locuitori a Chişinăului, au fost reţinuţi de către ofiţerii secţiei investigare infracţiuni a Inspectoratului sectorului Buiucani din cadrul Direcţiei de Poliţie a mun. Chişinău, pentru comiterea unui jaf stradal.

Dispeceratul inspectoratului de Poliţie Buiucani, a fost sesizat pe data de 01 februarie, de către mama unui minor de 11 ani, comunicâd că băiatul în timp ce se întorcea de la şcoală pe str. V. Belinschi, a fost jefuit de către doi indivizi. La faţa locului imediat sa deplasat grupa operativă unde minorul a comunicat că în timp ce se deplasa pe jos spre casă doi indivizi în mod deschis i-au sustras telefonul mobil, după care au fugit de la locul comiterii infracţiunii.

Prejudiciul cauzat a fost estimat de către partea vătămată la suma de 2 000 lei.

În cadrul acţiunilor de investigaţie şi urmărire penală întreprinse de poliţişti suspecţii în comiterea infracţiunii au fost reţinuţi şi escortaţi la inspectorat. În cadrul acţiunilor procesual penale aceştia şi-au recunoscut vina. Ei nu sunt la prima abatere fiind cercetaţi penal pentru o serie de furturi şi jafuri.

Actualmente ei sunt cercetaţi în stare de libertate pentru comiterea unui jaf stradal, iar conform legislaţiei pentru fapta comisă ei riscă de la 5 la 7 ani de închisoare.
Similare
RECOMANDĂRI