Sursa foto:TVR Moldova Vizualizari:

Două automobile de lux au fost implicate într-un grav accident produs în centrul Chişinăului

Două automobile de lux au fost implicate într-un grav accident produs în centrul Chişinăului, la intersecţia străzilor Vasile Alecsandri cu 31 August. Impactul a fost atât de puternic încât una dintre maşini a ajuns într-o clădire iar o pasageră a fost rănită şi a ajuns la spital.

Impactul dintre cele două maşini de lux a fost atât de puternic încât una dintre ele a ajuns pe trotuar  iar cealaltă s-a izbit de un indicator de circulaţie.

„Eu m-am pornit la verde, mă deplasam pe 31 august şi persoana venea de pe Vasile Alecsandri la deal se ridica, a mers la roşu. -Avea viteză? -Avea viteză mare.”

„Dumneavoastră în care maşină eraţi? -În aceasta.-Şi cine este de vină? -Omul acesta. El a văzut că verdele era intermitent şi el s-a pornit. Şi noi nu am reuşit să trece. Este cineva rănit? -Nu e rănit, este o victimă.-Mergeaţi la o ceremonie undeva? -La cumetrie, veneam de la biserică.”

La faţa locului a venit Politia şi o ambulanţă. A inceput o anchetă pentru a stabili cine de face vinovat de producerea accidentului.
Similare
RECOMANDĂRI