Expoziţie de frumuseţe la Chişinău
Sursa foto:Foto simbol Vizualizari:

Expoziţie de frumuseţe la Chişinău

La Chişinău s-a deschis astăzi unul dintre cele mai aşteptate târguri cu produse cosmetice. Inaugurarea nu a fost la MoldoExpo ci la un restaurant. Standurile cu diverse produse au atras zeci de femei şi reprezentanţi ai saloanelor de frumuseţe.

Din cauza pandemie numărul participanţilor a fost limitat. La târg au venit 50 de reprezentanţi ai unor companii din Republica Moldova şi din străinătate.

„Sutem o companie farmaceutică şi am decis anul acesta să ne extindem gama de produse şi anume cu produse clasa premium care nu sunt pe piaţa noastră. Sunt produse atât de cosmetică, cât şi cu efect curativ”.

„Astăzi am venit cu produsele noastre. Sunt hipoalergice, sunt teste pe animale, fără parfum, fără parabeni”.

„Avem începând de la ten, toate produsele şi şampon, şi cremele pentru faţă şi aceleaşi parfumuri, cremă anticelulitice, la fel avem, ulei pentru masaj”.

Vizitatorii se pot bucura de reducerile de preţ.

„Preţurile sunt destul de ok. Mi-a plăcut mult cosmetica natural şi recomand cu încredre să vină lumea la această expoziţie”.

„Preţurile sunt foarte bune, la moment. E foarte frumos”.

Expoziţia a fost organizată de Centrul Internaţional Moldepox.

CAROLINA CHIPERI, director general „C.I.E. "Moldexpo”: Ideea din start era de a ne refuza evenimnetul dat, dar cu cât mai mult ne refuzăm de aceste evenimente cu atât mai mult industria expoziţioanală îşi pierde din efecte. Ce ţine de companii, ele cu mult drag au dat acceptul participare la eveniment. Dacă să luam practica anilor precedenţii cifra de participare esta de zeci de ori mare, decât anul acesta. De aceea că anul acesta au fost şi locuri limitate. Ele s-au completat destul de rapid.

Tirgul de produse cosmetic va fi deschis până duminică, 28 februarie. Vizitatorii trebuie să poarte măşti de protecţie şi să respecte distanţa socială.
Similare
RECOMANDĂRI