FOTO. Un bărbat din Glodeni, cercetat penal pentru comercializarea drogurilor şi deţinerea ilegală de arme şi muniţii
Vizualizari:

FOTO. Un bărbat din Glodeni, cercetat penal pentru comercializarea drogurilor şi deţinerea ilegală de arme şi muniţii

Poliţiştii din Glodeni au documentat, pe parcursul lunilor august-septembrie, activitatea ilegală a unei persoane, suspectată de realizarea substanţelor narcotice şi psihotrope pe teritoriul raionului.

Ca urmare a efectuării măsurilor speciale de investigaţii şi acţiunilor de urmărire penală, poliţiştii au stabilit că bărbatul de 50 de ani, vindea droguri atât de la domiciliu, cât şi prin plasarea drogurilor în diferite ascunzişuri, în care erau implicate persoane terţe, ca urmare a unor înţelegeri prealabile.
 
În urma efectuării percheziţiei la domiciliul suspectului, poliţiştii au depistat şi ridicat paie de mac, pastile psihotrope, seringi, două arme, cartuşe, telefoane mobile, cartele SIM, folii pregătite pentru împachetarea drogurilor şi diverse obiecte pentru întrebuinţarea drogurilor. 
 
Pe acest caz, oamenii legii au iniţiat o cauză penală pentru ”Circulaţia ilegală a drogurilor, etnobotanicelor sau analogilor acestora în scop de înstrăinare”, iar persoana bănuită în săvârşirea infracţiunii a fost reţinută pentru 72 de ore. Dacă va fi găsit vinovat, acesta riscă o pedeapsă cu închisoarea de la 3 la 7 ani. 
Similare
RECOMANDĂRI