Furturi în serie la Hânceşti. Cinci bărbaţi sunt cercetaţi
Sursa foto:TVR Moldova Vizualizari:

Furturi în serie la Hânceşti. Cinci bărbaţi sunt cercetaţi

Cinci bărbaţi sunt ceretaţi pentru comiterea a nouă furturi în zona de centru a ţării, inclusiv în mai multe sate ale raionului Hânceşti, cu o cifră a prejudiciului de peste 500.000 lei.

Infracţiunile au avut loc pe parcursul lunilor septembrie-octombrie curent, atât în raionul Hânceşti, cât şi în Cimişlia, Ialoveni, Străşeni. În urma probelor acumulate, 3 dintre aceştia au fost reţinuţi de oamenii legii, în seara zilei de miercuri.

Bănuiţii furau preponderent bani şi obiecte din aur de la casele oamenilor, prin forţarea ferestrelor sau uşilor. În urma reţinerii suspecţilor, oamenii legii au depistat şi ridicat mai multe bunuri care se presupune că ar fi fost sustrase în urma comiterii infracţiunilor.

Bănuiţii au vârste cuprinse între 18 şi 26 de ani şi nu sunt la prima abatere: aceştia au fost anterior condamnaţi pentru furt, precum şi au în instanţa de judecată un alt dosar împotriva lor, pe aceeaşi infracţiune.

Activitatea infracţională a grupării a fost documentată şi demascată de ofiţerii Direcţiei Crime Grave a Inspectoratului Naţional de Investigaţii  de comun cu IP Hânceşti şi Procuratura Hânceşti, iar reţinerea suspecţilor a avut loc cu suportul ofiţerilor  BPDS „Fulger”.
Similare
RECOMANDĂRI