Sursa foto:TVR Moldova Vizualizari:

Grevă a şoferilor de maxi-taxi din Chişinău. Locuitorii oraşului au ajuns cu greu la locurile de muncă

Locuitorii Chişinăului au ajuns azi greu la serviciu, după ce şoferii de microbuze au făcut grevă. În primele ore ale dimineţii, oamenii s-au îmbulzit în troleibuze şi autobuze, fără să mai poată respecta măsurile de distanţare fizică. Cel mai greu le-a fost celor care lociesc departe de staţiile de aşteptare şi circulă de obicei cu microbuzul. Unii au ajuns la serviciu cu taxiul, iar alţii pe jos.

Deşi, primăria a anunţat că a suplinit numărul de troleibuze şi autobuze, dimineaţă era mare aglomeraţie la multe staţii de aşteptare.

Spre amiază însă, în Chişinău s-a circulat fără probleme, iar oamenii erau mai îngăduitorii.

La Gara de Nord, de unde oamenii pleacă spre oraşele din Nordul Republicii Moldova, era însă haos.

Deşi au fost anunţate proteste, oamenii au putut să-şi cumpere bilete. Ei, însă, nu au certitudinea că vor ajunge în timp util la destinaţie. Curios este şi faptul că pe parcursul zilei, unii şoferi au renunţat la proteste şi transportă pasageri.

Şoferii care au ignorant greva transportatorilor şi au ieşit, astăzi la muncă au ocolit camera de luat vederi.  

Şoferii de microbuze sunt nemulţumiţi de decizia autorităţilor din 15 februarie, care îi obligă să reducă la jumătate numărul pasagerilor care pot fi transportaţi. Transportatorii nu au renunţat la grevă, deşi, Comisia Naţională a anulat aceste restricţii până pe 28 februarie.
Similare
RECOMANDĂRI