Iarmaroace şcolare vor fi organizate în Chişinău, din 25 august
Sursa foto:imagine simbol Vizualizari:

Iarmaroace şcolare vor fi organizate în Chişinău, din 25 august

Primăria municipiului Chişinău informează că în perioada: 26.08.2020 – 30.08.2020, în preajma CC „Zity Mall” din Calea Ieşilor, 8, se va desfăşura un iarmaroc şcolăresc, cu program zilnic de lucru: 10:00-20:00. O dispoziţie în acest sens a fost semnată joi de primarul general, Ion Ceban.

Organizatorul târgului este un centru internaţional de expoziţii, care va asigura respectarea măsurilor privind controlul infecţiei COVID-19, inclusiv cele privind distanţarea socială între participanţi, numărul cărora să nu depăşească cifra de 49 de persoane.

Totodată, în perioada: 25.08.2020-06.09.2020, vor fi organizate iarmaroace cu mărfuri  pentru şcoală în sectoarele municipiului Chişinău. Preturile vor stabili locurile pentru târgurile respective, programul de activitate, sortimentul de mărfuri, conform tematicii şi vor elibera autorizaţii de funcţionare agenţilor economici de profil.  

La rândul lor, titularii de autorizaţii vor asigura, în mod obligatoriu, condiţii corespunzătoare pentru expunerea, protejarea şi păstrarea mărfurilor, cu respectarea măsurilor de prevenire şi diminuare a răspândirii virusului COVID-19.
Similare
RECOMANDĂRI