IGSU continuă activităţile de prevenire contra COVID-19
Sursa foto:TVR Moldova Vizualizari:

IGSU continuă activităţile de prevenire contra COVID-19

Inspectoratul General pentru Situaţii de Urgenţă continuă activităţile de prevenire contra COVID-19. Ultimele măsuri de prevenire au fost desfăşurate de angajaţii IGSU în 45 de localităţi din raioanele Ştefan-Vodă, Anenii Noi, Ungheni, Soroca, Căuşeni şi UTA Găgăuzia.

Localnicii au fost îndrumaţi la capitolul respectării regulilor de protecţie anti COVID -19 cu scopul prevenirii răspândirii pandemiei.

În total în activităţile IGSU au fost antrenaţi 31 de salvatori cu 12 unităţi de tehnică. Angajaţii IGSU au îndemnat cetăţenii să evite aglomeraţiile şi să păstreze distanţa socială de minim un metru, să se spele cât mai des pe mâni, să acopere nasul şi gura când strănută, dar şi să poarte măşti de protecţie în locuri publice deschise şi închise.

Astfel de măsuri sunt realizate de efectivul IGSU în toate regiunile ţării alături de Campania a Ministerului Sănătăţii, Muncii şi Protecţiei Sociale „Ai grijă, opreşte răspândirea COVID-19”, destinată prevenirii riscului infectării oamenilor cu noul tip de coronavirus.

Similare
RECOMANDĂRI