Sursa foto:TVR Moldova Vizualizari:

În Chişinău, bărbaţii s-au îmbulzit la florării pentru a-şi surprinde frumos fiinţele iubite

Azi, opt martie, în intreaga lume, este sărbătorită ziua femeii, în semn de preţuire şi recunoaştere a meritelor ei în viaţa societăţii. În Republica Moldova e oficial zi liberă, iar atmosfera sărbătorii s-a simţit încă de dimineaţă. În Chişinău, bărbaţii s-au îmbulzit la florării pentru a-şi surprinde frumos fiinţele iubite.

La florăria de pe strada Bănulescu Bodoni din centrul Chişinăului a fost aglomeraţie. La mare căutare au fost mai ales lalelele, ceva mai scumpe în acest an.

O lalea costă între 20 şi 50 de lei, iar un trandafir - între 70 şi 100 de lei. Totuşi, florile în ghiveci sunt ceva mia ieftine.

Statul a avut grijă să aibă şi el de câştigat de pe urma florarilor. Inspectorii fiscali au monitorizat vânzările aşa cum ştiu ei mai bine.

ADRIAN PLATON, şef, serviciul de presă, Serviciul Fiscal de Stat: „Prin aplicarea echipamentelor de casă şi control, astfel evitându-se prejudiciarea bugetului public naţional. Acţiunile date vin în contextul creşterii cererilor de flori vii, în contextul sărbătorii.  Este necesar un oarecare timp pentru a procesa informaţia.”.
 
Similare
RECOMANDĂRI