Sursa foto:TVR Moldova Vizualizari:

Încă o zi de protest a şoferilor de camioane. Deocamdată, autorităţile nu au un răspuns în favoarea lor

Nemulţumiţi că solicitările lor nu sunt auzite, transportatorii de mărfuri au blocat intrarea în municipiul Bălţi. A fost încă o zi de protest a şoferilor de camioane care cer autorizaţii de transport pentru Rusia. Deocamdată, autorităţile nu au un răspuns în favoarea lor.

Timp de câteva minute, niciun vehicul nu a putut intra în municipiul Bălţi. Pentru a se face auziţi, transportatorii de mărfuri au blocat, de această dată, drumul Chişinău-Bălţi.
 
Deşi au fost nevoiţi să aştepte minute în şir până la deblocarea şoselei, ceilalţi şoferi susţin acţiunile transportatorilor.
 
Amintim că transportatorii au rămas de o lună fără autorizaţii de transport în Federaţia Rusă pentru că acele cote repartizate pentru acest an ar fi fost epuizate. Săptămâna trecută, sute de şoferi au protestat şi la Chişinău. Ei au mers la Guvern şi la Preşedinţie pentru a-şi înainta revendicările. Ministerul Economiei a declarat anterior că a cerut Federaţiei Ruse eliberarea unor cote suplimentare de autorizaţii, dar deocamdată, partea rusă nu a venit cu un răspuns.
Similare
RECOMANDĂRI