Sursa foto:TVR Moldova Vizualizari:

Inconştienţa ucide. Un tânăr de 16 ani a murit, după ce maşina pe care o conducea s-a răsturnat şi a intrat într-un copac

Un băiat de 16 ani a murit după ce maşina pe care o conducea s-a răsturnat şi a intrat într-un copac. În maşină se mai aflau doi adolescenţi care au scăpat cu viaţă.

Potrivit poliţiei, accidentul a avut loc ieri, în apropierea localităţii Cosăuţi din raionul Soroca. Maşina fusese răpită mai devreme de un minor în vârstă de 15 ani din curtea casei unei rude. Ulterior, acesta împreună cu alţi doi prieteni, un băiat şi o fată - ambii minori, au decis să se plimbe cu maşina pe autostradă. Băiatul care răpise automobilul i-a permis amicului său de 16 ani să urce la volan.

IGOR MELNICIUC, inspector de patrulare: „Ieşind la faţa locului, grupa operativă a stabilit că automobilul de model Toyota, deplasându-se dinspre satul Cosăuţi spre raionul Soroca. La volan se afla minorul, nu s-a isprăvit cu conducerea lui, ieşind pe acostament, s-a inversat.”

În urma impactului, adolescentul de 16 ani a murit până la venirea echipajului medical. Ceilalţi doi pasageri din automobil nu au avut nevoie de îngrijiri medicale. Poliţia a stabilit că băiatul care a răpit maşina era în stare de ebrietate. Oamenii legii au demarat o anchetă penală şi au îndemnat părinţii să-şi supravegheze îndeaproape copiii.
Similare
RECOMANDĂRI