Ion Ceban anunţă că în centrul Chişinăului va fi amenajat Pomul de Crăciun
Sursa foto:Facebook//IvCeban Vizualizari:

Ion Ceban anunţă că în centrul Chişinăului va fi amenajat Pomul de Crăciun

În centrul Chişinăului va fi amenajat Pomul de Crăciun, însă fără târguri şi iarmaroace din cauza crizei pandemice, care este în ascensiune. Anunţul a fost făcut de către primarul general al Chişinăului, Ion Ceban.

„Târguri şi iarmaroace de Crăciun nu vom organiza din cauza crizei pandemice, dar eu cred că atmosfera sărbătorilor de iarnă trebuie să persiste. Tradiţional, Pomul de Crăciun va fi amenajat în centru, cel mai probabil în Parcul Catedralei în faţa Arcului de Triumf, iar în scuar vor fi amplasate decoraţiuni”, a scris Ion Ceban pe pagina sa de Facebook.
 
Potrivit lui, pretorii vor prezenta un concept de amenajare a tuturor parcurilor şi scuarurilor din sectoare, ţinând cont de situaţia pandemică, cu păstrarea tuturor normelor şi rigorilor actuale, luând ca exemplu acţiunile altor ţări în această perioadă.
 
„Acest lucru presupune instalarea unor brazi, decoruri minime şi fără zone de comerţ, pentru a evita aglomeraţiile.  Vin cu un apel către toată lumea, de a păstră distanşa şi regulile de protecţie atunci când vor vizita aceste locaţii”, a mai anunţat Ceban.

Amintim că anterior, premierul R. Moldova, Ion Chicu, a spus că, în acest an, în Piaţa Marii Adunări Naţionale va fi fără tradiţionalul brad dedicat sărbătorilor de iarnă şi fără târguri de Crăciun.
Similare
RECOMANDĂRI