Sursa foto:TVR Moldova Vizualizari:

Iulian Efros - tânărul din Măgdăceşti, pasionat de pictură şi luptător abil pe ringul de box

Se spune că un om talentat este bun la toate. Este şi cazul lui Iulian Efros, un tânăr din satul Măgdăceşti, raionul Criuleni care are succes atât în artă, cât şi în sport. Mânuieşte cu dibăcie pensula, desenează caricaturi şi e luptător abil pe ringul de box. Colegii de la emisiunea Matinalii au fost în vizită la Iulian şi au aflat mai multe despre pasiunile sale.

Iulian esta pasionat de pictură din copilărie. Deşi nu are studii în domeniu, tablourile şi picturile sale sunt departe de a fi numite lucrări de amator.

IULIAN EFROS: "Arta pentru mine este un mod de a exprima ce simt, ce treăiesc şi ce văd".

Un tablou mai puţin obişnuit e cel intitulat "Chişinăul văzut altfel".

IULIAN EFROS: "Prin aceste lemente s evede oraşul nostru Chişinău, Primăria, Parlamentul. Eu vad oraşul ca într-o deformare dar nu formare".

Peisajul este un alt gen al picturii, în care s-a regăsit tânărul. Inspirat de natura şi locurile pitoreşti care îl înconjoară, Iulian pictează permanent peisaje, iar în viitorul apropiat vrea să creeze o serie de tablouri care să reflecte mediul rustic al satului Măgdăceşti. De curând, Iulian Efros încearcă să picteze şi icoane.

IULIAN EFROS: "Pe internet caut informatie, ma uit la pictori iconografi din Romania in special si am inceput, imi reuseste si o dezvolt cu ajutorul lui Dumnezeu".

Pe lângă amprentele pe care le lasă în artă, tânărul a atins şi performanţe sportive. Este luptător de muai thai şi participă la diverse competiţii naţionale şi internaţionale.
Similare
RECOMANDĂRI