Municipalitatea va salubriza astăzi albia râului Bîc, în perimetrul străzilor Ismail şi Lunca Bîcului
Sursa foto:https://chisinau.md Vizualizari:

Municipalitatea va salubriza astăzi albia râului Bîc, în perimetrul străzilor Ismail şi Lunca Bîcului

Astăzi, între orele 12:00-16:00, serviciile municipale de profil, în comun cu reprezentanţii Uniunii Naţionale a Studenţilor şi Tineretului din Moldova, vor desfăşura o acţiune de salubrizare în adiacentul de pe Calea Basarabiei şi strada Varniţa.

Acţiunea prevede mobilizarea a circa 900 de persoane, care vor colecta plasticul, deşeurile vegetale, precum şi cele de construcţii din preajma albiei râului Bîc, în perimetrul străzilor Ismail şi Lunca Bîcului.

Alături de studenţi şi elevi, la acţiune vor participa serviciile municipale specializate: Direcţia generală locativ-comunală şi amenajare, Î.M. „Asociaţia de gospodărire a spaţiilor verzi, întreprinderile pentru servicii locative şi cele de prestări servicii, dar şi preturile din sectoarele capitalei, care vor fi antrenate la salubrizarea acostamentelor şi la lichidarea gunoiştilor neautorizate de-a lungul celor două străzi.  

Programul acţiunii de salubrizare va începe la ora 12:00, iar autorităţile municipale vor pune la dispoziţie mănuşi, pungi, precum şi unelte de lucru pentru colectarea şi evacuarea deşeurilor. Participanţii vor fi asiguraţi cu transport către şi de la punctele de intervenţie.

Intervenţia autorităţilor locale în adiacentul de pe Calea Basarabiei şi strada Varniţa se desfăşoară în contextul activităţilor planificate în cadrul Campaniei de salubrizare de toamnă.

Similare
RECOMANDĂRI