Numere la care şoferii pot afla cum se circulă pe timp de iarnă pe traseele din R. Moldova
Sursa foto:TVR Moldova Vizualizari:

Numere la care şoferii pot afla cum se circulă pe timp de iarnă pe traseele din R. Moldova

De luni, 22 noiembrie, funcţionează în regim neîntrerupt serviciul Administraţiei de Stat a Drumurilor (ASD) de informare operativă despre condiţiile de circulaţie rutieră în perioada de iarnă. Numerele de telefon active sunt: (022)22-55-30, (022)74-89-61; +373 60 477 117, transmite IPN.

Sergiu Căpăţână, consultant la serviciul operativ din cadrul ASD, a precizat pentru IPN că la aceste numere de telefon vor putea apela cetăţenii, participanţi la trafic, care au depistat porţiuni de drum cu lunecuş, de exemplu. În acest caz, este informat şeful de sector de la ASD şi pe porţiunea respectivă a drumului va fi  presărată cu material antiderapant.

„În fiecare an, în perioada rece, Administraţia de Stat a Drumurilor creează acest serviciu în regim non-stop, pentru a monitoriza reţeaua de drumuri, care este gestionată de ASD şi pentru a menţine circulaţia neîntreruptă pe aceste reţele de drumuri. Orice participant la trafic poate să apeleze la cele trei numere de telefon”, a specificat Sergiu Căpăţână.  

Serviciul în regim non-stop al Administraţiei de Stat a Drumurilor va fi activ până la 15 martie 2022.

Similare
RECOMANDĂRI