O alee din Ungheni va fi numită „Cluj Napoca”
Sursa foto:alba24.ro Vizualizari:

O alee din Ungheni va fi numită „Cluj Napoca”

Aleea principală din parcul central din Ungheni va purta numele Cluj Napoca. Declaraţia a fost făcută de către primarul Alexandru Ambros.

„Această alee va fi amenajată, graţie suportului financiar oferit de primăria din Cluj Napoca”, declară edilul pentru publicaţia Expresul. Acesta este motivul pentru care aleea se va numi Cluj Napoca. 

Este vorba de 100 de mii de euro, bani ce vor fi utilizaţi şi pentru construirea teatrului de vară din Ungheni, dar şi pentru amenajarea împrejurimilor.

Anterior, un alt colţişor din parcul central, Orăşelul copiilor, construit de asemenea cu suportul financiar al primăriei Cluj Napoca şi inaugurat în vara anului 2018, a fost numit Micul Cluj”.

În noiembrie 2016, a fost semnat Acordul de înfrăţire între Ungheni şi Cluj Napoca. În septembrie 2017 a fost semnat primul Acord de Finanţare dintre Primăria municipiului Cluj-Napoca şi Primăria municipiului Ungheni, iar în septembrie 2018 a fost semnat un alt Acord de Finanţare dintre cele două primării în cadrul Subproiectului Orăşelul copiilor „Micul Cluj” din cadrul Proiectului „Reabilitarea Parcului Central din oraşul Ungheni”.

Similare
RECOMANDĂRI