O casă din Orhei, în care erau depozitate lemne şi materiale de construcţii, a luat foc
Sursa foto:TVR Moldova Vizualizari:

O casă din Orhei, în care erau depozitate lemne şi materiale de construcţii, a luat foc

În seara zilei de 28 noiembrie, angajaţii IGSU au fost alertaţi despre producerea unui incendiu în localitatea Peresecina, raionul Orhei. Apelul la Serviciul 112 a fost recepţionat la ora 21:22.

Potrivit informaţiilor înregistrate, o casă nelocuibilă în care erau depozitate lemne şi materiale de construcţii a luat foc. La faţa locului pentru intervenţie au ajuns pompierii voluntari din cadrul Postului de Salvatori şi Pompieri Peresecina.

Conform planului naţional de antrenare a forţelor şi mijloacelor a doua echipă antrenată în misiune a fost echipajul de pompieri din cadrul Detaşamentului Salvatori şi Pompieri sectorul Râşcani, iar a treia echipă detaşată a fost din cadrul Centrului Republican de Instruire. Pompierii au reuşit localizarea incendiului către ora 22:20, însă până la alertarea acestora focul s-a extins spre o suprafaţă de peste 100 m2.

În urma incendiului nu au fost raportate victime. Datorită intervenţiei calificate a pompierilor focul nu a obţinut răspândire spre alte imobile din preajmă. În urma incendiului au fost afectate bunurile depozitate în interiorul casei nelocuibile. Cauza şi circumstanţele cazului urmează a fi stabilite.
Similare
RECOMANDĂRI