O tânără de 18 ani, lovită de o maşină pe şoseaua Hînceşti. A decedat în drum spre spital
Sursa foto:TVR Moldova Vizualizari:

O tânără de 18 ani, lovită de o maşină pe şoseaua Hînceşti. A decedat în drum spre spital

O minoră în vârstă de 17 ani, a decedat în urma unui accident rutier produs pe şoseaua Hînceşti, Chişinău. Dispeceratul Direcţiei de Poliţie a mun. Chişinău a fost sesizat aseară, în jurul orei 19.20, prin intermediul serviciului 112, să intervină la documentarea accidentului rutier. 

Forţele de ordine au stabilit că mijlocul de transport Volvo era condus de conducător în vârstă de 48 de ani. Şoferul a tamponat o minoră în vârstă de 17 de ani, care traversa strada în afara trecerii de pietoni. Tânăra a fost preluată de un echipaj medical, iar medicii au întreprins toate măsurile pentru a-i acorda ajutorul medical necesar, dar în urma traumelor primite în urma accidentului rutier tânăra a decedat în drum spre spital.

Pe caz a fost dispusă iniţierea unui proces penal, organul de urmărire penală urmează să stabilească toate circumstanţelor.

În acest context Poliţia Capitalei, recomandă:

-Traversaţi partea carosabilului doar la trecerile pentru pietoni cât şi la culoarea verde al semaforului. Oferiţi-le conducătorilor auto timp suficient pentru a opri înainte de a vă angaja în traversare!
-Asiguraţi-vă din timp ca sunteţi vizibil pentru conducătorii unităţilor de transport atunci când aveti intenţia de a traversa strada.
Similare
RECOMANDĂRI