Sursa foto:TVR Moldova Vizualizari:

O tânără suferind de o tumoare la craniu, are nevoie de 15 mii de euro pentru o operaţie

La doar 33 de ani viaţa i-a dat o lovitură mult prea dură. Olesea Hamutocenco, o tânără din Chişinău, suferă de o boală cumplită. Acum un an si jumătate, medicii i-au depistat o tumoare osoasă la craniu. Are nevoie de o intervenţie chirurgicală în străinătate care sa opreasca evoluţia bolii. Pentru asta, insa, trebuie să strângă 15 mii de euro până în luna septembrie.

A trecut, până acum, prin cinci intervenţii chirurgicale, însă pentru că locul în care se află tumoarea este greu accesibil, aceasta nu poate fi extirpată total. Precizia fiecărei operaţii este vitală, iar orice greşeală poate fi fatală. Mai are nevoie de o intervenţie chirurgicală peste hotare pentru a opri, măcar temporar, răspândirea tumorii.
 
Tumoarea se intinde rapid, iar jumătate de faţă îi este paralizată din această cauză.
 
Nu se ştie de câte intervenţii va mai avea nevoie pentru a se face bine. Cert este că, datorită fiecărei operaţii, ea trăieşte.
 
Pentru că intervenţiile anterioare le-a făcut din resursele financiare proprii, acum are nevoie de bani pentru o nouă intervenţie. Veniturile familiei sunt modeste, aşa că orice contribuţie a oamenilor generoşi o poate salva pe Olesea.
 
Cei care nu au rămas indiferenţi faţă de durerea prin care trece tânăra, o pot salva, donând bani in conturile afişate pe ecran.
 
PENTRU TRANSFER ÎN LEI MOLDOVENEŞTI
FinComBank S.A. suc. nr.2 Chisinau
IBAN: MD72FT225920200148572498
Beneficiar: Olesea Hamutocenco
 
PENTRU TRANSFER ÎN EURO
B.C. Moldindconbank S.A.
IBAN: MD41ML000002259A00280801
Beneficiar: Oleg Hamutocenco
Similare
RECOMANDĂRI