Orarul consultaţiilor populaţiei, în perioada 25-29 martie, în cadrul campaniei „Un doctor pentru tine”
Sursa foto:msmps.gov.md Vizualizari:

Orarul consultaţiilor populaţiei, în perioada 25-29 martie, în cadrul campaniei „Un doctor pentru tine”

Mediciii echipelor mobile din cadrul campaniei „Un doctor pentru tine” oferă consultaţii medicale gratuite populaţiei din localităţile rurale, în săptămâna 25-29 martie 2019.

Pe data de 26 martie, specialiştii endocrinologi, oftalmologi, otorinolaringologi, neurologi şi cardiologi se vor afla în Centrele de Sănătate Gavanoasa şi Crihana Veche din Cahul, iar pe 28 martie în Centrele de Sănătate Moscovei şi Bucuria din acelaşi raion.

În această perioadă copiii din localităţile rurale din raionul Criuleni vor fi consultaţi gratuit de echipa mobilă stomatologică. Locuitorii din localităţile rurale din Ialoveni şi Edineţ, precum şi beneficiarii Centrului de plasament temporar pentru persoane cu dizabilităţi din Brânzeni vor putea face screening prin radiografie pulmonară, iar femeile din localităţile rurale din raioanele Rezina, Anenii Noi şi Cahul vor beneficia de servicii de screening mamar gratuit acordat de către echipa de medici, în autospeciale dotate cu mamografe mobile.

Pe parcursul săptămânii 18-22 martie, aproximativ 1899 de persoane au beneficiat de servicii medicale gratuite în cadrul Campaniei „Un doctor pentru tine”, 337 de persoane au fost consultate de către cardiologi, endocrinologi, otorinolaringologi, oftalmologi şi neurologi, 360 de copii au fost consultaţi de stomatologia mobilă, 882 de persoane au făcut screening pulmonar şi 320 de femei au beneficiat de servicii de screening mamar gratuit, anunţă Ministerul Sănătăţii, Muncii şi Protecţiei Sociale într-un comunicat de presă.

Similare
RECOMANDĂRI