Pagină web dedicată acţiunilor de răspuns şi recuperare după COVID-19, lansată de ONU
Sursa foto:TVR Moldova Vizualizari:

Pagină web dedicată acţiunilor de răspuns şi recuperare după COVID-19, lansată de ONU

Echipa de Ţară ONU Moldova a dezvoltat şi prezentat, în septembrie 2020, Planul de Răspuns şi Recuperare după COVID-19 pentru a sprijini Republica Moldova în lupta cu pandemia. Pentru a face Planul mai accesibil şi uşor de parcurs acesta a fost transpus într-o pagina web – covid19response.un.md, transmite IPN.

Pagina web face o scurtă descriere a celor cinci domenii de intervenţie şi prezintă priorităţile cheie de care ONU Moldova se ghidează în implementarea proiectelor sale. De asemenea, aici poate fi găsită informaţie despre impactul COVID-19 asupra grupurilor vulnerabile, finanţarea şi monitorizarea planului, toate evaluările şi sintezele de politici realizate de agenţiile ONU.

Într-un comunicat de presă al ONU Moldova se menţionează că site-ul oferă posibilitatea accesării rapide a proiectelor şi acţiunilor în proces de implementare, dar şi a proiectelor ce necesită finanţare.

Bugetul total al planului de răspuns şi redresare COVID-19 se ridică la 106 milioane de dolari americani, dintre care peste 20 de milioane deja au fost asiguraţi.
Similare
RECOMANDĂRI