Patru persoane au fost descarcerate de salvatori în urma unui accident de circulaţie
Sursa foto:dse.md Vizualizari:

Patru persoane au fost descarcerate de salvatori în urma unui accident de circulaţie

Patru persoane au fost descarcerate de salvatorii Inspectoratului General pentru Situaţii de Urgenţă în urma unui accident de circulaţie produs în după amiaza zilei de 29 noiembrie pe traseul M1, între localităţile Căpriana şi Condriţa.

Apelul la Serviciul 112 a fost recepţionat la ora 16:34.  Potrivit primelor informaţii două autovehicule de model Mercedes  s-au tamponat, iar în rezultat 9 persoane, inclusiv 2 copii au avut de suferit. În urma accidentului un bărbat în vârstă de 40 de ani a decedat pe loc, iar alte 8 persoane cu vârstele cuprinse între 57 de ani şi 18 ani, dar şi doi minori cu vârsta de 3 ani şi 11 ani au avut nevoie de îngrijiri medicale.

La faţa locului au intervenit salvatorii Detaşamentului Regional Căutare Salvare nr.1 din municipiul Chişinău, care au avut misiunea de a descarcera din fiarele automobilelor  4 persoane, inclusiv cadavrul bărbatului decedate.

Persoanele au fost transportate  la Institutul de Medicină Urgentă din capitală, iar copii la Institutul Mamei şi Copilului.

Circumstanţele cazului urmează a fi stabilite de specialişti.

Potrivit IGSU, în ultimele 24 de ore salvatorii şi pompierii au intervenit în 22 situaţii de risc.  
Similare
RECOMANDĂRI