Poliţia caută bărbaţii din imagini. Unul dintre ei ar fi luat un împrumut cu un buletin pierdut, care nu-i aparţine
Sursa foto:http://politiacapitalei.md Vizualizari:

Poliţia caută bărbaţii din imagini. Unul dintre ei ar fi luat un împrumut cu un buletin pierdut, care nu-i aparţine

Ofiţerii de investigaţie a sectorului Râşcani din cadrul Direcţiei de Poliţie mun. Chişinău, sunt în căutarea a doi bărbaţi, suspectaţi de furt şi escrocherie.

Primul bărbat care apare în imagini este suspectat că în timp ce se afla în incinta unei bănci din sec. Râşcani, a sustras suma de  2 230 lei, bani care au fost lăsaţi fără supraveghere de o tânără în vârstă de 29 de ani. 

Pentru fapta comisă el riscă o pedeapsă cu amendă în mărime de până la 32 500  lei, muncă neremunerată în folosul comunităţii de la 120 la 240 de ore sau închisoare de până la 4 ani.

Al doilea bărbat din imagine este căutat pentru comiterea unei escrocherii. Cu un buletin de identitate ce nu-i aparţine, care a fost pierdut de un tânăr de 25 de ani, s-a prezentat la o companie de microfinanţare. Cu bună ştiinţă şi ducerea în eroare a beneficiat de un împrumut în sumă de 2000 lei. 

În acest context a fost iniţiată o cauză penală pentru escrocherie, care conform legislaţiei în vigoare se pedepseşte cu amendă în mărime de până la 42 500 lei sau cu muncă neremunerată în folosul comunităţii de la 120 la 240 de ore sau cu închisoare de până la 3 ani.

Persoanele care au recunoscut bănuiţii sunt rugate să comunice informaţiile la numărul de contact: 069094075

Confidenţialitatea surselor de informare este garantată.

Similare
RECOMANDĂRI