Poliţia de Frontieră: Activitatea punctelor de trecere a frontierei de stat se desfăşoară în regim normal
Sursa foto:TVR Moldova Vizualizari:

Poliţia de Frontieră: Activitatea punctelor de trecere a frontierei de stat se desfăşoară în regim normal

Activitatea punctelor de trecere a frontierei de stat se desfăşoară în regim normal! La această oră rămâne aglomerat PTF Sculeni, pe sensul de ieşire din Republica Moldova.

Pentru excluderea formării de rânduri şi menţinerea ordinei publice la trecerea frontierei de stat, angajaţii Poliţiei de Frontieră prezintă vigilenţă sporită şi îşi ajustează acţiunile în dependenţă de schimbarea de situaţie.

Din experienţa anilor trecuţi, în primele zile de după Paşti creşte numărul de persoane şi mijloace de transport pe sensul de ieşire din R. Moldova, în mare parte fiind cetăţenii care revin la muncă în străinătate. Ca mai aproape de ziua Paştelui Blajinilor, la fel să se înregistreze trafic intensiv doar că pe direcţia intrare în R. Moldova.

Poliţia de Frontieră aminteşte călătorilor, înainte de a porni la drum să se verifice valabilitatea actelor de călătorie şi să se informeze din surse oficiale despre regulile de trecere a frontierei de stat. În continuare, poliţiştii de frontieră vor fi la datorie, aplicând cele mai viabile măsuri pentru fluidizarea traficului transfrontalier!
Similare
RECOMANDĂRI