Premiul Charlemagne pentru tinerii europeni 2019 - obţine finanţare pentru proiectul tău
Sursa foto:europarl.europa.eu Vizualizari:

Premiul Charlemagne pentru tinerii europeni 2019 - obţine finanţare pentru proiectul tău

Ai între 16 şi 30 de ani şi coordonezi un proiect de dimensiune europeană? Cu Premiul Charlemagne pentru tinerii europeni ai şansa de a câştiga o excursie la Aachen şi multe alte premii.

Premiul Charlemagne pentru tinerii europeni, organizat de către Parlamentul European şi Fundaţia Internaţională pentru Premiul Internaţional Charlemagne din Aachen, este acordat în fiecare an proiectelor europene realizate de tineri cu vârste cuprinse între 16 şi 30 de ani. Proiectele câştigătoare reprezintă modele pentru tinerii care trăiesc în Europa şi oferă exemple concrete de cetăţeni europeni care trăiesc împreună ca o singură comunitate.

Cei trei câştigători vor fi selectaţi din 28 de proiecte desemnate de către juriile naţionale din toate statele membre UE. Reprezentaţii proiectelor vor fi invitaţi la ceremonia de decernare a premiilor care va avea loc în mai 2019 la Aachen.

Pentru mai multe detalii legate de regulamentul concursului şi condiţiile de înscriere, consultă site-ul Premiului Charlemagne pentru tinerii europeni.

Dacă ai întrebări, nu ezita să trimiţi un email la [email protected]

Participă la discuţie pe social media folosind hashtag-ul #ECYP2019.
Similare
RECOMANDĂRI