Sursa foto:TVR Moldova Vizualizari:

Primarul Ion Ceban i-a ameninţat cu demisia pe cei responsabiIi de organizarea parcului de distracţii

Caruselul din centrul Chişinăului şi celelalte instalaţii din parcul de distracţii vor funcţiona gratuit, pentru copii, doar 3 ore pe zi. Pentru că până acum nu s-a respectat programul stabilit, între orele 14 şi 17, primarul Ion Ceban i-a ameninţat cu demisia pe cei responsabiIi de organizare.

Chiar dacă au fost stabilite regulamentele, copiii care vor să se distreze gratis sunt nevoiţi, deseori, să aştepte minute în şir până pornesc instalaţiile. Patronii fac economie la curentul electric chiar dacă regula e clară - gratis între orele 14 şi 17. Aşa că unii copii renunţă, iar alţii pur şi simplu nu pot veni la acele ore pentru că părinţii lor sunt la serviciu.

Astăzi, Ion Ceban i-a ameninţat cu demisia pe angajaţii primăriei ce răspund de organizarea parcului de distracţii. Primarul a precizat că agenţii economici au fost lăsaţi să-şi monteze caruselul şi celelalte instalaţii, doar dacă vor oferi servicii gratuite pentru copii, timp de trei ore pe zi. Convenţia a fost încălcată.

Primarul dă asigurări că lucrurile vor intra în normalitate, iar copiii se vor bucura în continuare de activităţile organizate în Piaţa Marii Adunări Naţionale din Chişinău.
Similare
RECOMANDĂRI