Prinsă fără permis de conducere şi sub influenţa drogurilor, o tânără a încercat să mituiască inspectorii de patrulare
Sursa foto:INP Vizualizari:

Prinsă fără permis de conducere şi sub influenţa drogurilor, o tânără a încercat să mituiască inspectorii de patrulare

O tânără depistată la volanul unei maşini fără a poseda permis de conducere şi aflată sub influenţa drogurilor a încercat să mituiască inspectorii de patrulare.

Potrivit unui comunicat al Inspectoratului Naţional de Patrulare, în noaptea de 8 decembrie curent, în jurul orei 23:00, fiind implicaţi la supravegherea traficului rutier, pe strada Mitropolit Dosoftei, inspectorii de patrulare au observat un automobil de marcă Peugeot care circula neregulamentar.

Maşina a fost stopată pentru verificări, iar poliţiştii de patrulare au stabilit că la volanul acesteia se afla o femeie în vârstă de 23 de ani. În timpul discuţiei cu inspectorii, tânăra avea un comportament neadecvat şi semne vizibile ale influenţei narcoticelor.

În momentul prezentării actelor, din poşeta acesteia a căzut un pacheţel suspect cu o substanţă de culoare cafenie, despre care femeia a recunoscut că urma să-l transmită altei persoane. După mai multe verificări efectuate de ofiţeri, s-a stabilit că tânăra nici măcar nu deţine permis de conducere.

Pentru a nu fi documentată şi a scăpa de pedeapsă, persoana de la volanul maşinii a încercat de mai multe ori să mituiască inspectorii de patrulare. Fiind atenţionată despre riscurile de răspundere penală pentru darea de mită, ea intenţionat a aruncat bancnotele în maşina de patrulare.

Ulterior, la faţa locului a fost solicitată grupa operativă care a întreprins toate acţiunile de rigoare. Persoana de la volan a fost condusă la Dispensarul Republican de Narcologie.

Supusă testării, în organismul femeii a fost confirmată prezenţa drogurilor. Pentru faptele comise ea este pasibilă de răspundere contravenţională şi pedeapsă penală.

 

Similare
RECOMANDĂRI