Punctele de comerţ ambulant care folosesc ilegal butelii cu gaz vor fi evacuate
Sursa foto:Timpul.md Vizualizari:

Punctele de comerţ ambulant care folosesc ilegal butelii cu gaz vor fi evacuate

Unităţile de comerţ ambulant amplasate în zonele publice din oraş, care folosesc ilegal buteliile cu gaz lichefiat, vor fi evacuate de către preturile de sector ale municipiului Chişinău. O dispoziţie în acest sens a fost semnată de primarul general interimar, Ruslan Codreanu, transmite IPN.

Agenţii economici vor fi informaţi suplimentar despre interzicerea folosirii neautorizate a buteliilor cu gaz lichefiat în activitatea de comerţ şi prestări servicii.

Prezenta dispoziţie se referă şi la blocurile de locuit. Buteliile vor fi evacuate într-un depozit special al Primăriei.

Explozia din 6 octombrie, produsă într-un bloc locativ din bd. Moscova, a lăsat patru oameni fără viaţă, iar o persoană este la reanimare în stare gravă. Şase apartamente au fost avariate. Toţi locatarii scării în care s-a produs deflagraţia au fost evacuaţi, dintre care 18 sunt cazaţi temporar în unul din spitalele din Chişinău.

Începând cu ziua de duminică, 7 octombrie, la Dispeceratul central municipal au fost înregistrate peste 200 de apeluri de la cetăţeni care au sesizat cazuri de folosire ilegală a buteliilor cu gaz lichefiat.

Similare
RECOMANDĂRI