Sursa foto:TVR Moldova Vizualizari:

Reglări de conturi ca-n Vestul Sălbatic, la Chişinău. Un angajat al unui service-auto a fost luat la bătaie de doi indivizi

Reglări de conturi ca-n Vestul Sălbatic, la Chişinău. Un angajat, în vârstă de 19 ani, al unui service-auto, a fost luat la bătaie de doi indivizi, chiar în biroul său. Aceştia s-au supărat pentru că li s-a cerut să achite o datorie pentru reparaţia unei maşini. Au urmat pumni şi ameninţări cu moartea iar scandalul a fost surprins de camerele de supraveghere. Vă avertizăm că urmează imagini ce vă pot afecta emotional.

Incidentul s-a produs pe 13 septembrie. Din imaginile postate pe o reţea socială se vede cum doi indivizi intră într-un service-auto din sectorul Ciocana din Chişinău şi îi cer explicaţii unui angajat. La un moment dat, unul dintre agresori l-a lovit, iar victima nu a apucat să se apere.

Celălalt individ a intervenit şi el. A ţinut victima de păr în timp ce celălalt  îl lovea. Tânărul spune că agresorii au devenit violenţi, pentru că a refuzat să le dea maşina aflată în reparaţie, după ce au refuzat să achite o datorie de 23 de mii de lei.  

DUMITRU COVALI  victimă: „Mi-am pierdut cunoştinţa şi mi-am revenit înapoi după o lovitură în piept pentru că nu putea răsufla. Eu mi-am acoperit cu mâinile faţa, dar am primit o lovitură în piept din partea domnului Nicolae,după care dumnealui îmi ţinea părul, capul ca domnul Andrei să continue loviturile”.

La faţa locului a venit Poliţia şi o ambulanţă care l-a transportat la spital.

Colegii victimei spun că totul s-a întâmplat atât de rapid, încât nu au reuşit să-i vină în ajutor.

 Victima a depus o plângere la poliţie.

LILIAN BRÎNZĂ administrator Service-Auto: „O să dăm în judecată pentru l-au agresat pe colegul nostru Dumitru, o să mergem până la capăt să facem dreptate pentru dumnealui pentru că este angajatul nostru”.

Agresorii sunt angajaţii unui restaurant dintr-o suburbie a Chişinăului. Am încercat să vorbim cu unul dintre ei, dar avea telefonul deconectat.

SVETLANA SCRIPNIC ofiţer de presă, Direcţia de Poliţie Chişinău: Pe acest caz a fost deschis un dosat penal pentru huliganism, articolul 287, cod penal se întreprind acţiuni de investigaţii. A fost stabilită identitatea şi deja se întreprind acţiuni de investigaţii ceea ce ţine de anchetă”.

Dacă vor fi găsiţi vinovaţi, bătăuşii riscă o amendă sau până la 5 ani de închisoare.
Similare
RECOMANDĂRI