Sărbători mai fericite pentru oamenii nevoiaşi, datorită implicării părintelui Sergiu Aga din Orhei
Sursa foto:TVR Moldova Vizualizari:

Sărbători mai fericite pentru oamenii nevoiaşi, datorită implicării părintelui Sergiu Aga din Orhei

Cu ajutorul financiar şi material al organizaţiei „SMHO” din Olanda şi a oamenilor cu suflet bun din Republica Moldova, părintele Sergiu Aga din Orhei a reuşit să aducă un strop de fericire de sărbători celor care aveau mare nevoie.

Ei şi după căcum ne-a sugerat un confrate de-al nostru, noi românii, continuăm a ne ocupa cu FILANTROPIA. E sănătos şi aducător de roade duhovniceşti! Mulţumim organizaţiei „SMHO” din Olanda pentru bunuri şi Svetlanei, fostă elevă a Gimnaziului „Doina şi Ion Aldea-Teodorovici” pentru produse alimentare”, a scris părintele pe Facebook, potrivit Infoprut.

Părintele Sergiu a împărtăşit cu internauţii poze cu chipurile fericite ale oamenilor, de la copii până la bătrâni, bucuroşi de darurile primite şi atenţia oferită.

Părintele Paroh Sergiu Aga a început, în septembrie 2020, lucrările de construcţie la Biserica „Sf. Cuv. Vasile de la Poiana Mărului” din Orhei şi la Centrul Social Filantropia. Acesta apela la ajutorul financiar al credincioşilor pentru a termina la timp centrul social, unde plănuia ca la iarnă să le ofere găzduire persoanelor fără adăpost.

Similare
RECOMANDĂRI