Strada Albişoara, reparată în proporţie de 98%
Sursa foto:TVR Moldova Vizualizari:

Strada Albişoara, reparată în proporţie de 98%

În cadrul unei întrevederi de lucru cu Directorul General Interimar al Î.S. Administraţia de Stat a Drumurilor, Veaceslav Potop, reprezentanţii antreprenorului S.A. „Lusmecon” şi Primăriei municipiului Chişinău s-a examinat progresul lucrărilor de reparaţie a străzii Albişoara din Chişinău.

Antreprenorul a comunicat despre finalizarea lucrărilor de aşternere a betonului asfaltic pe tot sectorul supus reparaţiei, strada Albişoara fiind circulabilă integral. Urmează finalizarea lucrărilor de aplicare a marcajului rutier şi de amenajare a acceselor laterale.

Lucrările de drum cu o valoare de peste 75 mln lei au fost executate etapizat, strada fiind divizată în 5 tronsoane de drum.

În prezent, are loc aşternerea stratului de uzură pe tronsonul adiacent situat între strada Puşkin şi strada Grigore Vieru, în zona S.A. ,,Apă-Canal’’ Chişinău.

,,Reparaţia calitativă a străzii Albişoara este importantă pentru întreg municipiul. Apreciem pozitiv eforturile depuse de antreprenor pentru executarea lucrărilor de drum în termeni restrânşi, chiar dacă acesta s-a confruntat cu mai multe impedimente. S-a lucrat pe timp de zi şi pe timp de noapte, astfel încât astăzi să putem prezenta un progres al lucrărilor de 98 %’’, a accentuat Directorul General Interimar al ASD, Veaceslav Potop.

Startul lucrărilor pe tronsonul cu o lungime de 4,1 km s-a dat la începutul lunii august, urmând a fi încheiate până la sfârşitul lunii noiembrie a anului curent.

Similare
RECOMANDĂRI