Termoelectrica: Mai multe grădiniţe, şcoli şi instituţii medicale au fost conectate la sistemul centralizat de încălzire
Sursa foto:TVR Moldova Vizualizari:

Termoelectrica: Mai multe grădiniţe, şcoli şi instituţii medicale au fost conectate la sistemul centralizat de încălzire

Termoelectrica informează că procedura de conectare la încălzire a consumatorilor este în plină desfăşurare. Astefel, 106 obiecte au fost conectate la sistemul centralizat de termoficare, prin intermediul administratorilor care au solicitat conectarea.

Astfel, au fost conectate 25 de grădinişe din 142, 9 şcoli din 162, 10 instituţii spitaliceşti din 72. Totodată, 36 de blocuri locative  au fost conectate, din totalul de 2.845, 8 case particulare din 313 şi 17 agenţi economici din totalul de 795.

Termoelectrica conectează la încălzire toţi consumatorii la solicitare, indiferent că vorbim de grădiniţe, spitale, agenţi economici sau blocuri locative. Imediat după înregistrarea solicitării, specialiştii verifică posibilitatea conectării imediate. În medie, procedura de conectare durează circa 3 ore.
Termoelectrica asigură cu energie termică pentru încălzire şi apă caldă peste 4400 de imobile din mun.
Similare
RECOMANDĂRI