Termoelectrica şi Infobon lansează serviciul online „Contul meu”
Sursa foto:TVR Moldova Vizualizari:

Termoelectrica şi Infobon lansează serviciul online „Contul meu”

Termoelectrica, în colaborare cu Centrul de Calcul Infobon, lansează serviciul online „Contul meu”, un cabinet virtual cu beneficii multiple pentru consumatori. Prin intermediul serviciului, consumatorii au acces la informaţii actualizate şi personalizate ce le oferă posibilitatea de a efectua o întreagă gamă de operaţiuni fără a mai fi necesară deplasarea la Centrul Comercial de deservire şi relaţii cu consumatorii al Termoelectrica sau la Centrul de Calcul Infobon şi, totodată, eliminându-se necesitatea de a mai apela la Serviciul Call-Center al întreprinderii.

Potrivit IPN, accesând „Contul meu”, sunt disponibile serviciile derecepţionare a facturii electronice, de evidenţă a facturilor şi consumului, de transmitere a indicilor contorului, de achitare a facturii şi de interacţiune cu gestionarul fondului locativ.

Totodată, consumatorii îşi pot accesa istoricul consumului, dar şi achitările facturilor pentru consumul de energie termică. În plus, serviciul online „Contul meu” facilitează interacţiunea cu Gestionarul Fondului Locativ, în vederea corectării, completării şi/sau actualizării datelor legate de facturare.

Pentru a beneficia de aceste facilităţi, este necesară crearea unui cont,accesând butonul „Contul meu” pe site-urile www.termoelectrica.md sauwww.infobon.md, folosind datele de pe factură şi urmarea paşilor indicaţi.

Abonaţii la factura electronică devin automat utilizatori ai „Contului meu” şi au primit primii parolele de acces la cabinetul personal, prin intermediul adreselor electronice personale.
Similare
RECOMANDĂRI