Trafic ilicit cu anabolizante, pe Aeroportul Internaţional Chişinău
Sursa foto:TVR Moldova Vizualizari:

Trafic ilicit cu anabolizante, pe Aeroportul Internaţional Chişinău

Poliţiştii de frontieră împreună cu inspectorii vamali au deconspirat astăzi, la Aeroportul Internaţional Chişinău, o tentativă de trecere ilegală peste frontiera aeriană a unor produse anabolizante.

În cadrul controlului de frontieră efectuat asupra pasagerilor şi bagajelor cursei aeriene Chişinău-Istanbul, echipa mixtă a redirecţionat mai mulţi pasageri pe coridorul roşu de traversare, pentru verificări suplimentare. Urmare a scanării cu aparatul de raze X-ray şi prelevării imaginilor, au apărut suspiciuni rezonabile, asupra bagajului unui bărbat de 28 ani, cetăţean al Ciprului .

În rezultatul controlului fizic au fost depistate, printre lucrurile personale, cutii cu circa 3.600 de pastile anabolizante, camuflate în vederea transportării ilicite peste frontiera de stat, prin eludarea controlului vamal.

Produsele anabolizante au fost confiscate de către organul vamal, iar tânărul s-a ales cu o amendă de 3000 de lei conform prevederilor art. 287 alin.10 al Codului Contravenţional al Republicii Moldova.

Similare
RECOMANDĂRI