Traficul rutier s-ar putea intensifica în unul dintre punctele de trecere a frontierei de stat spre ora 14:00
Sursa foto:Facebook/Poliţia de Frontieră Vizualizari:

Traficul rutier s-ar putea intensifica în unul dintre punctele de trecere a frontierei de stat spre ora 14:00

În punctul de trecere Criva se preconizează ca începând cu ora 14:00 să se intensifice traficul rutier pe sensul de intrare în Republica Moldova.

UPDATE 12:50 Toate punctele de trecere a frontierei activează în regim normal, nefiind înregistrare valori ridicate în trafic.

La această oră punctul de trecere Criva activează în regim normal. Totuşi, Poliţia de Frontieră anunţă că începând cu ora 14:00 traficul rutier pe sensul de intrare în ţară ar putea să se intensifice. Astfel, angajaţii vamali recomandă cetăţenilor din timp alegerea punctelor de trecere din apropiere Larga-Kelmenţî sau Briceni-Rossoşanî.

În punctul de trecere Mirnoe, după barieră sunt în aşteptare pentru traversarea frontierei, pe sensul de ieşire din ţară, 20 de maşini.

În punctul de trecere Palanca, circulaţia rutieră a revenit la normal. Deşi în această dimineaţă, de la ora 05:30 timpii de aşteptare depăşeau 30 de minute. Astfel, pe sensul de ieşire din ţară se formase o coloană de aproximativ 40 de maşini.

Cele patru autorităţi de frontieră şi vamale din Republica Moldova şi Ucraina au activat la capacitate maximă, numărul de angajaţi a fost suplimentat şi au fost deschise toate pistele de control, inclusiv schimb de fluxuri - o bandă pe sensul de intrare în ţară folosită pentru ieşire.

În această dimineaţă şi în punctul de trecere Criva, pe sensul de ieşire din Republica Moldova, a fost atestat trafic intensiv, fiind prezente în jurul a 40 de maşini. Timpul de aşteptare pentru trecerea frontierei ajungea la o oră, se arată într-un comunicat de presă al Poliţiei de Frontieră.

Similare
RECOMANDĂRI