Un autocar din Republica Moldova, implicat într-un accident rutier în România
Sursa foto:b1.ro Vizualizari:

Un autocar din Republica Moldova, implicat într-un accident rutier în România

Un autocar cu 20 de persoane din Republica Moldova, care trecea prin România cu destinaţia Italia, a fost implicat într-un accident rutier în localitatea Roşcani, din judeţul Galaţi. Şase femei au fost rănite.

Potrivit b1.ro, autocarul transporta 20 de persoane din Republica Moldova care mergeau la muncă în Italia. Acesta tracta şi o remorcă plină cu bagajele călătorilor. Pe drumul judeţean 242 E, în localitatea gălăţeană Roşcani, şoferul a pierdut direcţia autocarului şi a intrat într-un cap de pod. La momentul producerii accidentului, în zona respectivă ningea.

„La faţa locului, poliţiştii au stabilit că un bărbat, de 50 de ani, a condus un ansamblu de vehicule, format din autocar şi remorcă, pe drumul mai sus menţionat, şi, la un moment dat, a pierdut controlul direcţiei, intrând într-un cap de pod aflat pe partea dreaptă a sensului de mers. În urma impactului, 6 pasageri aflaţi în autocar, cu vârste cuprinse între 21 şi 60 de ani, au fost răniţi, fiind transportaţi la spital pentru investigaţii medicale. Conducătorul auto a fost testat alcoolscopic, rezultând că nu a consumat alcool”, a transmis Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Galaţi.

Poliţiştii au deschis în acest caz un dosar penal pentru comiterea infracţiunii de vătămare corporală din culpă.
Similare
RECOMANDĂRI