Un bărbat din Briceni transporta diferite soiuri de plante, destinate comerţului, fără acte de însoţire
Sursa foto:border.gov.md Vizualizari:

Un bărbat din Briceni transporta diferite soiuri de plante, destinate comerţului, fără acte de însoţire

În zona de responsabilitate a Sectorului Poliţiei de Frontieră Briceni a fost identificat un locuitor al sat. Grimăncăuţi care transporta un lot impunător de culturi agricole fără acte de însoţire. Bunurile au fost reţinute până la elucidarea circumstanţelor pe caz.

Poliţia de Frontieră a oprit pe traseul Grimăncăuţi – Briceni un mijloc de transport de model Mercedes Vito 115 CDI. Autovehiculul era condus de un cetăţean moldovean de 45 de ani, legitimat ca locuitor al satului Grimăncăuţi, raionul Briceni.

Conform informaţiilor operative, vehiculul a fost supus unor verificări amănunţite. În portbagaj şi pe bancheta din spate a maşinii, poliţiştii de frontieră au depistat mai mulţi saci şi genţi pline cu materiale semincer şi plante cu destinaţie agricolă. În cadrul cercetărilor primare conducătorul auto nu a putut prezenta actele de însoţire pentru lotul de marfă transportat, deşi a confirmat că era destinat comercializării pe teritoriul Republicii Moldova.

Cazul este în continuare examinat sub toate aspectele legale, iar până la luarea unei decizii pe faptul dat marfa va fi reţinută în SPF Briceni.

Similare
RECOMANDĂRI