Sursa foto:imagine simbol Vizualizari:

Un bărbat din satul Călugăr, raionul Făleşti, şi-a pilotat maşina pe lacul îngheţat din localitate

Un bărbat din satul Călugăr, raionul Făleşti, şi-a pilotat maşina pe lacul îngheţat din localitate. Gestul său iresponsabil l-a făcut, în cele din urmă, să ajungă în apă. Pe lângă sperietură, bărbatul s-a ales şi cu o amendă de 1500 de lei.

Incidentul s-a produs de Bobotează pe stil vechi. Din imaginele postate pe internet se vede cum şoferul face mai multe derapaje pe gheaţa lacului care până la urmă a cedat. 

După ce maşina s-a prăbuşit sub gheaţă, şoferul a reuşit să iasă. În timp ce automobilul se scufunda, câţiva prieteni îl îndemnau pe cascadorul de ocazie să prindă mai mult curaj şi să sară din locul periculos. 

EUGENIA MOLCEANOV, ofiţer de presă Inspectoratul de Poliţie Făleşti: Prin acţiunele sale, bărbatul în vârstă de 32 de ani a dat dovadă de obrăznicie a încălcat normele morale tulburând ordinea publică şi liniştea cetăţenilor.  Astfel, bărbatul a fost atras la răspundere contravenţională pentru huliganism cu aplicarea amenzii de 1500 de lei.

Inpectoratul General pentru Situaţii de Urgenţă atenţionează cetăţenii să nu se aventureze în niciun fel pe gheaţa lacurilor sau a râurilor pentru că există pericol de moarte .
Similare
RECOMANDĂRI