Un cetăţean al Republicii Moldova a încercat să ajungă pe furiş în România. Cum a fost prins
Sursa foto:jurnal.md Vizualizari:

Un cetăţean al Republicii Moldova a încercat să ajungă pe furiş în România. Cum a fost prins

Un tânăr, cetăţean moldovean, a încercat să ajungă în România, eludând controlul trecerii frontierei de stat. Motivul invocat de cetăţean este lipsa actelor de călătorie. Din informaţiile deţinute de Poliţia de Frontieră, bărbatul nu este la prima abatere de la lege, anterior acesta a fost documentat de două ori pentru asemenea faptă.

Astăzi, în jurul orei 00:10, în punctul de trecere Leuşeni a fost identificat în autocarul de pe ruta „Chişinău-Bucureşti” cetăţeanul Republicii Moldova în vârstă de 38 de ani, care nu deţinea actele necesare autorizării trecerii frontierei de stat. Ba mai mult, de la acesta se simţea un miros puternic de alcool. Ca urmare, bărbatului nu i-a fost permisă trecerea frontierei de stat şi s-a cerut părăsirea teritoriului punctului de trecere, cu reîntoarcerea acestuia în ţară. Ajuns la barieră, cetăţeanul s-a ascuns după camioanele staţionate în apropiere şi urmărind acţiunile patrulei Poliţiei de Frontieră, a încercat prin furiş să treacă teritoriul punctului de trecere, cu intenţia de a ajunge ilegal în România.

Planul bărbatului a fost deconspirat de poliţiştii de frontieră, acesta fiind urmărit o perioadă de timp, iar într-un final a fost reţinut.

În prezent, ofiţerii de investigaţii şi urmărire penală ai Direcţiei regionale VEST cercetează cazul sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tentativă de trecere ilegală a frontierei de stat.

Similare
RECOMANDĂRI