Sursa foto:TVR Moldova Vizualizari:

Un consilier PDM din raionul Ungheni este acuzat că a bătut crunt un tânăr

Un consilier PDM din raionul Ungheni este acuzat că a bătut crunt un tânăr, provocându-i traumatisme faciale severe. Victima este în spital şi urmează să fie supusă unei intervenţii chirurgicale. Mama băiatului spune că alesul local este foarte violent şi a bătut mai mulţi localnici, inclusiv pe soţul ei. Poliţia investighează cazul.

Incidentul a avut loc duminică seara în satul Boghenii Noi din raionul Ungheni. Vadim Postolachi, de 31 de ani, făcea cumpărături în magazinul din localitate în momentul în care a intrat consilierul Victor Filipovici.
 
Ulterior, Vadim a aflat şi motivul agresiunii. Victor Filipovici l-ar fi bătut pentru că îl bănuia că fură peşte din iazul pe care îl administrează. Consilierul l-a vizitat pe tânăr la spital, a recunoscut că l-a agresat pe nedrept, i-a achitat cheltuielile de tratament şi i-a cerut să renunţe la plângerea depusă la poliţie.
 
Contactat telefonic, Victor Filipovici a refuzat să discute cu noi şi a închis.

Mama băiatului spune că Victor Filipovici a bătut mai mulţi localnici din acelaşi motiv, dar nicio victimă nu l-a dat pe mâna justiţiei.
 
Ofiţerul de presă al IGP, Cristina Vicol, a declarat pentru TVR MOLDOVA că poliţiştii aşteaptă rezultatul expertizei medico-legale pentru a decide dacă vor iniţia o cercetare penală. Cazul a fost relatat pe internet de un membru al Organizaţiei Teritoriale Ungheni a partidului Acţiune şi Solidaritate, care a condamnat gestul consilierului PDM, menţionând că indiferent de motivul conflictului, nu trebuie utilizată legea pumnului.
Similare
RECOMANDĂRI