Un copil de doar 2 ani, dispărut de acasă, a fost găsit după o noapte întreagă de căutări
Sursa foto:politia.md Vizualizari:

Un copil de doar 2 ani, dispărut de acasă, a fost găsit după o noapte întreagă de căutări

Un copil de doar 2 ore a dispărut, iar după o noapte de căutări, a fost găsit într-o fâşie forestieră la o distanţă de peste un kilometru de casă. Cazul a avut loc în noaptea de 12 spre 13 mai, fiind alertaţi la ora 00:30, angajaţii nspectoratului de Poliţie Călăraşi.

Deplasându-se la domiciliul părinţilor, poliţiştii au stabilit că mama copilului a lăsat fetiţa împreună cu frăţiorul de 4 ani în supravegherea buneilor, iar ea a plecat la lucru în câmp. Aceasta s-a întors acasă spre seară, a consumat alcool cu o vecină, iar la ora de culcare a observat că unul din copii lipseşte. Buneii, de asemenea au fost depistaţi de poliţişti în stare de ebrietate.
  
Căutarea copilului a durat toată noaptea, fiind mobilizaţi şi localnicii, dar şi autorităţile publice locale.
 
Abia dimineaţă, în jurul orei 08.00 fetiţa a fost găsită, într-o fâşie forestieră la o distanţă de peste un kilometru de la casă părintească. Copila, careva traume vizibile nu avea, dar totuşi a fost transportată urgent la Spitalul raional din Călăraşi, pentru îngrijiri medicale. Autoritatea tutelară locală împreună cu angajaţii Inspectoratului naţional de securitate publică vor întreprinde măsurile necesare pentru a asigura protecţia copilului.
 
La moment oamenii legii investighează cazul.
 
Inspectoratul General al Poliţiei vine cu un apel către părinţi să-şi supravegheze în permanenţă copiii.
Similare
RECOMANDĂRI