Sursa foto:TVR Moldova Vizualizari:

Un joc de cărţi s-a terminat tragic în satul Hiliuţi din raionul Făleşti. Doi tineri au fost ucişi cu cruzime

Un joc de cărţi s-a terminat tragic în satul Hiliuţi din raionul Făleşti. Doi tineri, de 25 şi 26 de ani, au fost ucişi cu cruzime şi lăsaţi să zacă pe câmp de la marginea satului pentru că ar fi trişat la cărţi şi ar fi câştigat 3 mii de euro. Suspecţii crimelor sunt 4 bărbaţi, iar poliţia i-a reţinut după o oră de la comiterea faptelor. Ei riscă acum închisoare pe viaţă. Atât victimele cât şi suspecţii mai avea antecedente penale.

Cadavrele celor doi tineri, care erau din Bălţi, au fost găsite de localnici pe o fâşie forestieră. Anchetatorii au găsit pe cadavrele celor doi urme de moarte violentă, caracteriste maltratării. Poliţia a stabilit că victimele au fost omorâte de 4 tineri care au declarat că tot scandalul s-a iscat din cauza neînţelegilor într-un joc de cărţi.

IGOR ZGLAVUTA, şef adjunct, INI: „Modul lor de viaţă şi baza materială, era făcută pe baza jocurilor de cărţi, dar ei trişau în lumea criminală aşa ceva nu se iartă. Ei au fost ademeniţi sub pretextul să joace în cărţi, criminali noştri, părţile vătămate au câştigat o sumă impunătoare de la criminali. I-a fost scoasă centura cu care a fost mobilizată a doua victima apoi când a fost scoasă din portbagaj şi târât pe sol şi ascuns în fişia foristieră”.

VICTOR TUDOROVICI, comisar principal: „Doi din aceşti sunt sportivi de performanţă, dintre care unu fiind maiestru în spor la lupte libere”.

Cei patru suspecţi au fost reţinuţi iar poliţia a oferit câteva imagini de la prinderea lor.

Atât victimele cât şi suspecţii de crimă, erau în evidenţa poliţiei. Unul dintre cei ucişi a fost eliberat recent din închisoare, după o condamnare tot pentru crimă. Tragedia a şocat locuitorii satului Hiliuţi.

Cei patru suspecţi de crimă au fost reţinuţi pentru 72 de ore, şi riscă închisoare pe viaţă.
 
Similare
RECOMANDĂRI