Sursa foto:TVR Moldova Vizualizari:

Un şofer beat criţă a provocat un grav accident rutier în raionul Ştefan Vodă

Un şofer beat criţă a provocat un grav accident rutier în raionul Ştefan Vodă. Bilanţul tragediei pe şosea este de 11 persoane rănite şi trei maşini avariate. În accident a fost implicat şi un microbuz de pe ruta Chişinău-Olăneşti care s-a răsturnat în urma impactului violent. Două persoane se află în stare gravă la spital. Conducătorul auto care ar fi provocat accidentul a fost reţinut pentru 72 de ore.

Totul s-a întâmplat dimineaţă la ora 7 şi 20 de minute, între satele Răscăieţi şi Slobozia din raionul Ştefan Vodă. Un microbuzul cu 12 pasageri la bord, a fost tamponat violent din spate de un automobil înmatriculat în Elveţia. La volan se afla un bărbat de 37 ani şi avea în maşină trei pasageri.

SILVIA VETCU, ofiţer de presă IGP Ştefan Vodă: "În consecinţă, microbuzul s-a inversat, iar un alt automobil de marca Kia, condus de un bărbat de 58 ani din Ştefan Vodă, având un pasager şi venea din sensul opus a fost proiectat în afara carosabilului. În urma impactului 11 persoane au fost transportate la Spitalul Raional Ştefan Vodă cu diverse traumatisme".

La faţa locului au sosit 4 ambulanţe. Victimele au fost transportate la spital, iar două persoane, pasageri in microbuz şi în autoturism, sunt în stare gravă la spital. Poliţia a dispus efecturare testului alcooscopic şi s-a dovedit că şoferul care a lovit microbuzul din spate era în stare avansată de ebrietate. Oamenii legii investighează cazul pentru stabilirea tuturor cauzelor. 
Similare
RECOMANDĂRI