Un tânăr riscă până la trei ani de închisoare pentru răpirea unui automobil
Sursa foto:imagine simbol Vizualizari:

Un tânăr riscă până la trei ani de închisoare pentru răpirea unui automobil

Ofiţerii Secţiei investigare infracţiuni a Inspectoratului sec. Râşcani din cadrul Direcţiei de Poliţie a mun. Chişinău, în cadrul măsurilor întreprinse au reţinut un tânăr, acesta fiind suspectat de răpirea unui automobil. Acesta s-a dovedit a fi în vârstă de 19 ani originar dintr-o localitate din r. Teleneşti.

Poliţiştii Inspectoratului sec. Râşcani, au fost sesizaţi în noaptea de 4 noiembrie, de către un tânăr în vârstă de 27 de ani, comunicând că i-a fost sustras automobilul de  marca ,, Volkswagen Touran”, pe care l-a parcat pe teritoriul spălătoriei auto amplasată  pe str. Şos.Balcani. Prejudiciul care i-a fost cauzat constituie 60 000 lei.

În cadrul acţiunilor de investigaţii poliţiştii au stabilit că suspectul în comiterea infracţiunii activează ca angajat al spălătoriei auto, iar proprietarul i-a lăsat unitatea de transport şi cheiile pentru ca acesta să o spele. Ulterior tânărul a urcat la volanul unităţii de transport fără acordul proprietarului şi a părăsit teritoriul spălătoriei. Ulterior individul a accidentat unitatea de transport pe str. I. Creangă, după care a abandonat-o. 

Suspectul a fost reţinut, fiind escortat la inspectorat pentru audieri. În cadrul acţiunilor procesual penale individul şi-a recunoscut vinovăţia, comunicând că se afla în stare de ebrietate şi a răpit automobilul pentru a se plimba.  

Tânărul este cercetat penal, el riscă o amendă în mărime de la 29 000 la 67 500 lei sau cu închisoare de la 1 la 3 ani.

Similare
RECOMANDĂRI