Sursa foto:TVR Moldova Vizualizari:

Urmărire ca-n filme pe străzile Chişinăului. Un şofer a creat mai multe situaţii de accident şi a fost la un pas să provoace o tragedie

Urmărire ca-n filme pe străzile Chişinăului. Un şofer a creat mai multe situaţii de accident şi a fost la un pas să provoace o tragedie, după ce a ignorat somaţiile poliţiştilor de opri. Acesta a condus cu mare viteză pe contrasens prin centrul oraşului şi a fost prins tocmai când crezuse că a scăpat de poliţie. Şoferul s-a dovedit a fi un individ certat cu legea.

Incidentul a avut loc noaptea trecută, în jurul orei unu. Pe o stradă din sectorul Ciocana inspectorii de patrulare au observat un automobil al cărui şofer a ignorat indicatorul "Obligatoriu Direcţia Înainte". La cerinţa poliţiştilor, conducătorul iniţial a oprit, însă la un moment dat s-a răzgândit şi a apăsat pe accelerator, continuându-şi calea cu încălcarea regulilor de circulaţie rutieră.

Când a înţeles că nu mai are încotro s-o apuce, individul a oprit, a ieşit din maşină şi a încercat să fugă. După ce a fost escortat la inspectoratul Poliţiei, oamenii legii au stabilit că şoferul are 24 de ani şi e originar din raionul Dubăsari. Urcase beat la volan şi nici nu avea permis de conducere.

Mai mult, s-a constatat că şoferul buclucaş este dat în urmărire, fiind cercetat penal pentru furtul unui automobil. Bărbatul este reţinut pentru 72 de ore, iar pentru isprava de noaptea trecută ar putea fi cercetat penal pentru conducerea unui mijloc de transport în stare de ebrietate avansată, nesupunere la indicaţia poliţiei şi încălcarea regulamentului circulaţiei rutiere. El riscă trei ani de închisoare şi până la 740 de ore de muncă neremunerată, în folosul comunităţii.
Similare
RECOMANDĂRI