Un cetăţean al R. Moldova intenţiona să se legitimeze în Germania cu un buletin de identitate românesc falsificat
Sursa foto:http://border.gov.md Vizualizari:

Un cetăţean al R. Moldova intenţiona să se legitimeze în Germania cu un buletin de identitate românesc falsificat

Poliţiştii de frontieră din punctul de trecere Cahul au depistat la un conaţional un buletin de identitate românesc falsificat, în baza căruia urma să se legitimeze în Germania.

În timpul verificării actelor înmânate la control de către pasagerii unei maşini de ocazie, inspectorii de frontieră au decis să-l verifice detaliat pe unul dintre ei, având bănuieli că are asupra sa acte false. În portofelul bărbatului a fost depistat un buletin de identitate care ar fi emis de autorităţile române. 

În timpul audierilor, moldoveanul de 29 de ani din satul Sadîc, r-nul Cantemir, a declarat că mergea în Germania pentru a se angaja la muncă, unde urma să folosească documentul. Conaţionalul a recunoscut că a apelat la serviciile de perfectare a buletinului pe reţelele de socializare şi l-a obţinut contra sumei de 200 de euro.

Actul a fost ridicat şi transmis spe expertiză, iar conaţionalul şi-a continuat călătoria cu condiţia revenirii în ţară pentru a colabora cu poliţiştii de frontieră din Direcţia regională SUD în elucidarea circumstanţelor infracţiunii.

Similare
RECOMANDĂRI